Főoldal Belépés Regisztráció Elfelejtett jelszó
Kosár [ üres ]

Áruvásárlási kölcsön

 

Áruvásárlási kölcsön, áruhitel 

 

A HomeDigital többféle fizetési módot biztosít vásárlói számára, melyek közül az egyik az áruvásárlási kölcsön más néven áruvásárlási hitel.

Az áruvásárlási kölcsön lehetőséget biztosít, hogy megvásárolja a kiválasztott készüléket abban az esetben is, ha önnek nem áll megfelelő készpénz a rendelkezésére vagy a kiválasztott termék vételára magasabb a korábban tervezetnél. Az áruhitel futamideje és havi törlesztő részlete az ön igényei szerint alakítható 10 – 36 hónapos intervallum keretében. A konstrukciók között megtalálható a 0%-os kezdő részlettel induló hagyományos, a rövid futamidejű kamatmentes valamint időszakos akciók keretében a 0% THM-el rendelkező kedvező feltételekkel bíró áruhitel egyaránt.  Az igényelhető kölcsön összege minden esetben forint alapú, ezért nem kell aggódnia attól, hogy a havi törlesztő részlet hónapról hónapra megváltozik. Mindezeknek köszönhetően ön könnyedén tudja megtervezni a legmegfelelőbb konstrukciót és futamidőt. 

Fontos tudnivaló, hogy a hitelösszeg kiutalása minden esetben csak a hitelt biztosító intézet által elvégzett sikeres bírálat után lehetséges!  Az áruhitel kondícióit illetően  a finanszírozó pénzintézet mindenkori aktuális hirdetményei/termékei az irányadóak. A THM mértéke a különböző konstrukciók és feltételek változása szerint alakul.

Sikeres elbírált esetében a készülék (raktárkészlet esetén) már 2órával később az önné lehet, így nincs szükség hosszantartó várakozásra. 

 

Aktuális hitelkonstrukciónkat és azok feltételeit megtalálja üzletünkben és honlapunkon egyaránt. Kérdés esetén keressen minket bizalommal, hogy megtaláljuk önnek a legideálisabb áruvásárlási kölcsön típust.

Hitelbírálat kizárólag üzletünkben történik, további információkért forduljon hozzánk elérhetőségeink valamelyikén.

 

A HomeDigital hitelbiztosító partnere a Magyar Cetelem zRt.  

www.cetelem.hu

 

 

Szükséges dokumentumok

 

-   Magyar hatóság által kiállított érvényes személyi igazolvány vagy érvényes útlevél, új típusú gépjárművezetői engedély

 

-   Lakcímet igazoló lakcímkártya

 

-   Érvényes adóigazolvány

 

-   Két hónapnál nem régebbi vezetékes telefon számla és a befizetését igazoló sárga csekk

 

-   Ennek hiányában villany-, gáz-, víz-, táv-hő-, számla és befizetését igazoló sárga csekk

 

-   30 napnál nem régebbi ugyanazon munkáltatónál minimum 3 hónapot tanúskodó munkaáltató igazolás, mely letölthető innen

 

-   Nyugdíjas esetében nyugdíjas igazolvány és az utolsó havi nyugdíjszelvény

 

-   Bankszámláról történő fizetés esetében azon bankszámla legutolsó számlakivonata, melyre a hiteligénylő felhatalmazást ad csoportos beszedésre

 

   

A Planning & Trading Electronics Kft a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 45,37% (500.000.-Ft, illetve 2.000.000-.Ft; 36 hó).

Cégünkről
Cégadatok
Elérhetőség
Fizetés és szállítás
ÁSZF feltételek
Útmutató
Áruhitel
Garancia és szervíz kereső
Adatvédelem és jogi nyilatkozat
Webáruház-készítés: shopmasters.hu